Word Sponsor

StadsPodiumUtrecht bestaat dankzij de steun van Utrechters.
Je kunt ons steunen als Sponsor. Met de bijdragen van onze Sponsors kunnen we onze ambities waar maken, namelijk om maandelijks zo mogelijk wekelijks op allerlei voor Utrechters belangrijke onderwerpen Podiumgesprekken en Podiumnetwerken te organiseren. Jouw steun als Sponsor stelt ons ook in staat om alle Utrechters te bereiken, de Podiumavonden professioneel in te richten en de resultaten ook weer goed met alle Utrechters te delen.

Als Sponsor zorg je er voor dat StadsPodiumUtrecht kan groeien en kun je het volgende van ons verwachten:

  • het per email ontvangen van vooraankondigingen van alle door StadsPodiumUtrecht georganiseerde Podiumgesprekken en activiteiten;
  • het per email ontvangen van mogelijke Podiumberichten over alle door StadsPodiumUtrecht georganiseerde Podiumgesprekken en activiteiten;
  • het, tenzij dat niet op prijs wordt gesteld, opnemen van de sponsoring met naam, adres, email en telefoonnummer in de lijst van Sponsors van StadsPodiumUtrecht.

Ben je particulier?
Dan kun je Sponsor van StadsPodiumUtrecht worden met een bijdrage van minimaal € 10,-.

Vertegenwoordig je een bedrijf of instelling?
Dan kun je Sponsor van StadsPodiumUtrecht worden met een bijdrage van minimaal € 1.000,-.

Onze sponsors op dit moment:

Partners Stichting Dialoog            Partners Zimihc

 

Geef je op als Sponsor en meld je nu aan.
Als particulier ontvangt je een factuur en als bedrijf of instelling ontvang je een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor een gesprek over de sponsorbijdrage.

Wil je niet éénmalig ons steunen maar mogelijk vaker en tegelijkertijd met ons meedenken en wellicht ook meedoen, dan kun je Vriend van StadsPodiumUtrecht worden.
Daarover meer bij Word Vriend.

Word Sponsor

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Uw naam*

Uw adres (staart + huisnr)*

Uw postcode*

Uw woonplaats*

Uw geboortedatum*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Uw bijdrage*

Bedrijf