Word Vriend

Als Vriend word je lid en maak je deel uit van StadsPodiumUtrecht.
Alle Vrienden samen vormen StadsPodiumUtrecht en maken wie we zijn: een netwerk van Utrechters begaan met de stad, een organisatie die Podiumgesprekken organiseert en een groep die zich inzet voor het bespreken of onderzoeken van wat er beter kan en het samen aan de slag gaan met het (nog) mooier maken van onze stad en dat Utrechters er prettig en veilig kunnen wonen, werken, studeren, ondernemen en leven.

StadsPodiumUtrecht is geen stichting waar maar een paar mensen bepalen wat er gebeurt. StadsPodiumUtrecht is een stadscoöperatie van iedereen die Vriend is.
Als Vriend ben je steun en toeverlaat van StadsPodiumUtrecht en geniet je de volgende voordelen:

  • een stem in de algemene vergadering van de coöperatie StadsPodiumUtrecht;
  • het per email ontvangen van vooraankondigingen van alle door StadsPodiumUtrecht georganiseerde Podiumgesprekken en activiteiten;
  • het per email ontvangen van mogelijke Podiumberichten over alle door StadsPodiumUtrecht georganiseerde Podiumgesprekken en activiteiten;
  • een exclusieve uitnodiging voor netwerkbijeenkomsten van de Vrienden van StadsPodiumUtrecht;
  • het, tenzij dat niet op prijs wordt gesteld, opnemen van de Vriendschap met naam, adres, email en telefoonnummer in de lijst van Vrienden van StadsPodiumUtrecht;
  • een evenredig aandeel in een eventueel resultaat op basis van de wettelijke en statutaire regels van StadsPodiumUtrecht.

Je kunt je nu aanmelden als Vriend van StadsPodiumUtrecht.
Vul het aanmeldformulier in en je ontvangt een Vriendenovereenkomst per email. Als je die ondertekend retour stuurt, samen met jouw BSN nummer en een kopie van een geldig legitimatiebewijs, ben je Vriend en lid van stadscoöperatie StadsPodiumUtrecht.
Als Vriend betaal je jaarlijks € 50,- die je kunt overmaken op onze Triodos bankrekening NL54 TRIO 0212 2601 89 ten name van Coöperatie StadsPodiumUtrecht onder vermelding van het betreffende jaar van lidmaatschap.

Word Vriend

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Uw naam*

Uw adres (staart + huisnr)*

Uw postcode*

Uw woonplaats*

Uw geboortedatum*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Bedrijf