Denk mee met StadspodiumUtrecht

Waar StadspodiumUtrecht voor staat valt te lezen onder over ons elders op deze website! Het in de vorm van Podiumgesprekken aanwakkeren en faciliteren van het gesprek en het debat tussen Utrechters over belangrijke onderwerpen in de stad. Maar wat zijn die belangrijke onderwerpen?

Waar kan of moet een Podiumgesprek over gaan? Hoe kan dat gesprek zo veel mogelijk opleveren en wie kunnen we dan het beste raadplegen en/of uitnodigen? Wat is een prettige, scherpe, confronterende, maar respectvolle vraag of stelling waarmee we het Podiumgesprek goed kunnen starten? Wie daarover op een informele en laagdrempelige manier van gedachten wil wisselen kan meedenken met ons Podiumnetwerk, waarmee we in de toekomst mogelijk ook met enige regelmaat een Podiumcafé willen organiseren.

Als StadspodiumUtrecht willen we graag in beeld brengen wat er leeft bij Utrechters en hen verbinden op onderwerpen die hen aangaan en waar zij ‘wakker van liggen’. Dat zou kunnen via Podiumcafé’s op regelmatige basis, bijvoorbeeld elk kwartaal een het einde van de maand op vrijdag. Daarover gaan we nog nadenken, maar mocht het zover komen dan melden we dat uiteraard hier!