Gezocht: nieuwe coördinator/aanjager StadspodiumUtrecht

2 juli 2020 – Wil jij van Utrecht een mooiere stad maken waar alle kleuren en meningen prettig met elkaar samenleven? Vind jij ook dat we dan juist de verschillen tussen alle Utrechters moeten waarderen in plaats van gedogen?  StadspodiumUtrecht is een initiatief van Utrechters die vinden dat onze stad baat heeft bij een confronterend en respectvol gesprek over onderwerpen waar de Utrechters echt wakker van liggen, op zoek naar de beste oplossingen. Spreekt dit jou aan en wil je daar 8 tot 16 uur per week in investeren, deels betaald?

Ben jij onze nieuwe coördinator/aanjager?
We zoeken iemand die, samen met een klein team van communicatie- en programmamakers, op zoek gaat naar wat de Utrechters willen bespreken, die dat met hen weet te organiseren in een Podiumgesprek en de uitkomst weet te vertalen naar oplossingen waar de Utrechtse politiek iets mee moet en de Utrechters iets mee kunnen. Je bent iemand met veel energie en met een politieke antenne die het leuk vindt om de stad met regelmaat ‘op te schudden’.

Wat bieden wij?
Dat je het verschil kunt maken in jouw stad en dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het agenderen van onderwerpen die de Utrechters echt belangrijk vinden. Een deel van jouw uren als coördinator/aanjager kunnen we betalen.

Je bent meer dan welkom. Laat het weten en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail met Gert Dijkstra: 06-14376116 of info@stadspodiumutrecht.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.