Ben jij ons nieuwe teamlid?

24 mei 2017

Wil jij graag van Utrecht een mooiere stad maken waar alle kleuren met elkaar prettig samenleven? Vind jij ook dat we dan juist de verschillen tussen alle Utrechters moeten gaan waarderen in plaats van te gedogen? Ben jij iemand die ook vindt dat onze stad baat heeft bij het confronterende gesprek omdat we anders niet weten wat de ander vindt, waar de Utrechters echt mee zitten en we anders de beste oplossingen missen?

Dan ben jij ons nieuwe teamlid bij Stadspodium Utrecht.
We maken graag met jou kennis. Kunnen we samen bekijken wat je graag wilt en kunt. In ons team is er veel te doen, zoals in het organiseren van de programma’s voor de Podiumgesprekken en de Podiumboksen, het opzoeken van alle bewoners en organisaties om mee te doen en het vooral op social media verkondigen van wat we doen en graag willen.

Wat we jou kunnen bieden?
Dat je het verschil kunt maken in jouw stad Utrecht, dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het agenderen van onderwerpen die de Utrechters echt belangrijk vinden, waar zij mee zitten of wakker van liggen. In ons team is er alle ruimte om kritisch mee te denken en te doen Vindt je dat het beter kan, graag. 

Laat het weten en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Tot dan. Je bent meer dan welkom. Bel of mail met Gert Dijkstra: 06-14376116 of info@stadspodiumutrecht.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.