Ben jij ons nieuwe teamlid?

2 september 2015

StadspodiumUtrecht zoekt een office medewerker. Deels betaald. Vanaf een paar uur per week.
Wil jij graag van Utrecht een mooiere stad maken waar alle kleuren en meningen met elkaar prettig samenleven? Vind jij ook dat we dan juist de verschillen tussen alle Utrechters moeten gaan waarderen in plaats van te gedogen? Ben jij iemand die ook vindt dat onze stad baat heeft bij het confronterende gesprek omdat we anders niet weten wat de ander vindt, waar de Utrechters echt mee zitten en we anders de beste oplossingen missen?

Dan ben jij ons nieuwe teamlid bij StadspodiumUtrecht.
We maken graag met jou kennis. Ons team is afgelopen weken vernieuwd met communicatie- en programmamakers. Wat we nog node missen is iemand die onze office organiseert, zoals het beheren en updaten van de website, onze adressenlijst, onze mailings en onze ledenwerving.
Nieuwsgierig? Kijk ook op www.stadspodiumutrecht.nl. We maken graag een afspraak om samen te zien of het iets voor jou is.

Wat we jou kunnen bieden?
Dat je het verschil kunt maken in jouw stad Utrecht, dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het agenderen van onderwerpen die de Utrechters echt belangrijk vinden, waar zij mee zitten of wakker van liggen. In ons team is er alle ruimte om kritisch mee te denken en te doen Vindt je dat het beter kan, graag. 

Laat het weten en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Tot dan. Je bent meer dan welkom.
Bel of mail met Gert Dijkstra: 06-14376116 of info@stadspodiumutrecht.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.