StadspodiumUtrecht na onzekere periode weer van start

22 november 2017

StadspodiumUtrecht keert weer terug als gesprekspodium in Utrecht. Na een onzekere periode waarin niet duidelijk was of StadspodiumUtrecht voort kon bestaan heeft de gemeente Utrecht aangegeven dit bewonerscollectief toch te steunen. StadspodiumUtrecht gaat dus weer van start, met een Podiumgesprek over veiligheid op 21 februari, en twee pop-up gesprekken – samen met de Bibliotheek – op 25 november en 14 december.  

In 2018 organiseert StadspodiumUtrecht, zoals u gewend bent, opnieuw enkele stadsbrede Podiumgesprekken waarin onderwerpen worden aangesneden waar Utrechters écht wakker van liggen. Op 21 februari wordt er afgetrapt met het thema: ‘Onveilige Overlast, accepteren of aanpakken’. Noteer ook 11 april en 27 juni in uw agenda.

Nieuwe jas         

Maar er staat meer op de planning. Een stadsbreed Podiumgesprek heeft effect, zo is de ervaring de afgelopen twee jaar, maar soms is meer nodig. Tussen de Podiumgesprekken door worden er in samenwerking met de Bibliotheek Utrecht kleinere gesprekken georganiseerd, zogenaamde pop-up gesprekken. Het thema van de komende pop-up gesprekken is ‘Gekleurd Utrecht (niet) welkom’. Iedereen is welkom om op zaterdag 25 november in de Bibliotheek Hoograven en donderdagavond 14 december in de Bibliotheek Overvecht aan te sluiten. Daarnaast kan StadspodiumUtrecht samen met u bij uw organisatie in ‘huis’ een Podiumboks organiseren. Zo is er meer ruimte voor verdieping.

Doe mee!

Wilt u samen met StadspodiumUrecht een Podiumboks organiseren, of heeft u ideeën voor een Podiumgesprek? Stuur dan een e-mail naar info@stadspodiumutrecht.nl.
Op www.stadspodiumutrecht.nl vindt u de meest actuele informatie inclusief data, tijdstippen en achtergronden. StadspodiumUtrecht is ook actief op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.