Gezocht: betrokken en actieve teamleden StadspodiumUtrecht

13 maart 2023  Het debat over wat er leeft in de stad verdient een prominente plek. Daar zijn veel mensen het over eens, maar toch is dat niet vanzelfsprekend! Om het debat in Utrecht aan te jagen en te faciliteren zoekt StadspodiumUtrecht betrokken en actieve teamleden.

more/

 

Utrecht is een mooie stad waar mensen met uiteenlopende achtergronden en meningen prettig met elkaar samenleven. Maar soms zijn er ook verschillende inzichten en meningen over belangrijke thema’s en/of onderwerpen en vaak kan het debat dan helpen om elkaar beter te begrijpen. Vind jij ook dat we de verschillen tussen alle Utrechters moeten waarderen en het debat daarover moeten aanjagen, faciliteren en organiseren? StadspodiumUtrecht is een initiatief van Utrechters die vinden dat onze stad baat heeft bij een confronterend en respectvol gesprek over onderwerpen waar Utrechters soms echt van wakker liggen, op zoek naar de beste oplossingen. Spreekt dit jou aan en wil je daar graag 8 tot 16 uur per week als teamlid in investeren, deels betaald?

Wat kun je betekenen?
We zijn al even bezig om StadspodiumUtrecht, na een wat minder actieve periode, weer nieuw leven in te blazen en zoeken mensen die, binnen een klein zelfsturend team van betrokken en actieve  programmamakers en communicatiemedewerkers, op zoek gaan naar wat Utrechters bezighoudt, waar zij zich druk over maken en wat zij graag met elkaar in een groter verband willen bespreken. Jij weet dat met hen te organiseren in een Podiumgesprek en de uitkomst te vertalen naar oplossingen waar de Utrechtse politiek iets mee moet en de Utrechters iets mee kunnen. Je bent iemand met veel energie en met een politieke antenne die het leuk vindt om de stad met regelmaat ‘op te schudden’. Je maakt graag het verschil in jouw stad en levert zo een belangrijke bijdrage aan het agenderen van onderwerpen die Utrechters echt belangrijk vinden.

Wat bieden wij?
Een deel van de door jou geïnvesteerde tijd kunnen we betalen. Je bent meer dan welkom. Laat het weten en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail met bestuursvoorzitter Gert Dijkstra: T 06-14376116 of E info@stadspodiumutrecht.nl.

StadspodiumUtrecht
Al sinds 2015 faciliteert het bewonersinitiatief StadspodiumUtrecht met succes het gesprek en het debat tussen Utrechters over belangrijke onderwerpen in de stad. Het gaat daarbij om bewoners, ondernemers, studenten, klanten, huurders, cliënten en patiënten in de stad, kortom iedereen die Utrechter is of zich Utrechter voelt. Voor meer informatie en een concreet voorbeeld van een eerder Stadspodium zie hier en hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.